+38 (044) 503-33-53 Замовити дзвінок
вул.Велика Кільцева, 58 Карта проїзду
понад 10 000
авто
Продано

Компанія «ВіДі-Автомаркет» оголошує про нову послугу «ДОСТАВКА АВТОМОБІЛЯ З США»

Опубліковано: 25.07.2017

Компания-«ВиДи-Автомаркет»-объявляет-о-новой-услуге-«ДОСТАВКА-АВТОМОБИЛЯ-ИЗ-США».jpg

З кожним роком зростає попит на старі автомобілі з США. Так історично склалося, що Америка не була покрита мережею залізниць. Тому багато американців володіють особистим транспортом, який експлуатують всього 3-4 роки.

Основні переваги доставки автомобіля з США:

1. Дешеві автомобілі.

Вартість доставленого з Америки автомобіля буде на 30-40% нижче середньоринкової.

2. Висока якість автомобіля.

Американці дуже вимогливо ставляться до якості збірки автомобіля. У США захист прав споживачів знаходиться на високому рівні, тому кожен автомобільний виробник постійно покращує технічні характеристика своїх виробів / своєї продукції;

3. Широка укомплектованість автомобіля.

У зв'язку з тим, що автомобільний ринок Америки має високу конкуренцію, стандартна комплектація автомобілів зі Штатів значно багатшими, ніж їх аналогів на європейському ринку;

4. Ідеальний стан автомобілів.

Америка славиться відмінною якістю доріг. Цим і обумовлено відмінний стан автомобілів.

Якщо ви бажаєте заощадити на покупці підтриманого автомобіля, компанія «ВіДі-Автомаркет» допоможе вам підібрати найкращий варіант завдяки послузі «ДОСТАВКА АВТО ІЗ США».

Переваги замовлення автомобіля від компанії «ВіДі-Автомаркет»:

  • Швидко підберемо вам автомобіль.

Протягом одного дня розрахуємо повну вартість сподобалися вам автомобілів і допоможемо вибрати кращий варіант.

  • Початковий внесок.

Після підтвердження придбання обраного вами автомобіля підписується договір. Як тільки ви оплатите комісійний внесок (в розмірі 10 000 гривень), ми приступаємо до етапу покупки автомобіля.

  • Купівля автомобіля на аукціоні.

Після того, як з вами буде узгоджена оптимальна прохідна ставка, ми беремо участь в торгах і набуваємо вам автомобіль.

  • Оплата аукціонного автомобіля.

Після закінчення торгів на вашу користь протягом 2-х банківських днів вам потрібно внести повну вартість автомобіля, а також оплатити аукціонний збір.

  • Доставка автомобіля.

Ми організовуємо доставку вашого автомобіля до найближчого в Америці морського порту, де він буде занурений в спеціальний контейнер і відправили до Одеси, після чого ми підготуємо всі необхідні документи для його митного оформлення. Далі вам необхідно буде оплатити митні платежі і послуги брокера. І все - автомобіль ваш, в випадки, якщо автомобіль потребує ремонту, вам потрібно буде оплатити доставку на евакуаторі / автовоз, якщо ж автомобіль на ходу - можете забрати його з порту самостійно.

Дізнатися докладніше про послугу ви можете у продавців-консультантів ТОВ «ВіДі-Автомаркет» або за номером телефону (+38) 044 503 33 53 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України - безкоштовні).

ВІДІ Автомобілі з пробігом

«ВІДІ Автомобілі з пробігом» - це один з найбільших автомобільних майданчиків в Україні, який спеціалізується на продажі, викупі автомобілів з пробігом.
Головна задача – зробити усе можливе, щоб автомобілі з передісторією знайшли собі гідних власників, а бажаючи їх придбати не зіткнулися з традиційними в таких випадках труднощами.