ВІДІ Автомобілі з пробігом відзначає своє 14-річчя! Отримайте cюрпризи на честь свята!*

Опубліковано: 04.11.2021

Banner_VIDI-Avto-z-probigom_770x545_4.jpg

8 листопада 2021 року автосалону ВІДІ Автомобілі з пробігом виповнюється 14 років. Саме в цей день 14 років тому розпочав свою роботу Центр продажу автомобілів з пробігом на Великій Кільцевій. Протягом цього часу ми постійно підвищували свій рівень обслуговування і прагнули якнайкраще задовольнити вимоги наших покупців.

Дякуємо за Ваш вибір!

На знак подяки, до нашого 14-річчя ми підготували для Вас приємні сюрпризи* і протягом 14 днів з 8 по 21 листопада 2021 року (включно) будемо дарувати Вам приємні емоції в нашому автосалоні! Тож чекаємо на Вас! ВІДІ Автомобілі з пробігом – це комфортний, критий, теплий автосалон, де ви можете отримати увесь перелік послуг з придбання Б/В авто в одному місці!

  • Придбайте або обміняйте ваше Б/В авто на наше авто;
  • Скористайтеся послугами: Трейд-ін, комісія, викуп;
  • Отримайте кредит на авто, страховку та необхідні супутні послуги. 

Звертаємо Вашу увагу, що під час відвідування автосалону необхідно дотримуватися карантинних обмежень, встановлених Постановою КМУ 1236. Дотримання маскового режиму – обов’язкове. Також обов`язкова наявність сертифікату про повний курс вакцинації проти COVID-19 або негативий ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години.

Більш детальну інформацію про автомобілі з пробігом та супутні послуги Ви можете отримати у наших консультантів, зателефонувавши на номер: (044) 503-33-53 або завітавши в автосалон за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна. (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора).

Режим роботи: Пн-Пт 08:30 -20:00, Сб 09:00 -18:00, Нд 10:00 -18:00

Ласкаво просимо!

*Під сюрпризом слід розуміти вручення кожному покупцеві, що придбав автомобіль в автосалоні ТОВ «ВІДІ Автомобілі з пробігом» або кожному клієнту, що здав свій автомобіль в автосалон ТОВ «ВІДІ Автомобілі з пробігом» Скребка для скла з логотипом «ВІДІ». Сюрприз надається в кількості 1 шт. за 1 придбаний автомобіль клієнтом в автосалоні ТОВ «ВІДІ Автомобілі з пробігом» або за 1 прийнятий автомобіль за процедурами trade-in/комісія/викуп. Захід триває з 8 по 21 листопада 2021 року включно в автосалоні ТОВ «ВІДІ Автомобілі з пробігом» за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна, 08131. Подробиці дізнавайтеся за телефоном: (044) 503-33-53 (вартість дзвінків відповідно до тарифів операторів).                   

 

ВІДІ Автомобілі з пробігом

«ВІДІ Автомобілі з пробігом» - це один з найбільших автомобільних майданчиків в Україні, який спеціалізується на продажі, викупі автомобілів з пробігом.
Головна задача – зробити усе можливе, щоб автомобілі з передісторією знайшли собі гідних власників, а бажаючи їх придбати не зіткнулися з традиційними в таких випадках труднощами.