Як вибрати перший автомобіль?

Опубліковано: 01.10.2019

Без-имени-2.jpg

Кожен хто отримав свої найзаповітніші права, мріє скоріше придбати автомобіль і розсікати по міським просторам. Який же вибрати? Постає питання у новоспечених водіїв. Основне правило при виборі першого автомобіля - комфортне і безпечне пересування.

Ось кілька порад щодо вибору першого автомобіля: ⠀

Новий або старий

Ми радимо для початку придбати б/в автомобіль, хоч ми і відчуваємо вже себе "шумахерами", відразу після отримання прав, але ситуації на дорозі непередбачувані, буде прикро в перший день, виїхавши з салону на новому авто, подряпати його або ще гірше, розбити. Тільки уявіть, скільки буде витрат на новий автомобіль. Тому приймайте розумне і правильне рішення! У нашому салоні "ВІДІ Автомобілі з пробігом" ви можете обрати свій автомобіль з пробігом, ціна і якість якого, приємно вас здивує.⠀

Типи кузова

При виборі типу кузова авто необхідно врахувати три моменти:

✅ Маневреність, керованість.

✅ Об'єм багажника, комфортабельність салону.

✅ Прохідність. ⠀

Технічні характеристики і ходові якості

Тип і об'єм двигуна. Оптимальний об'єм двигуна для першого автомобіля - 1,0-2,0 літра. Тип дизельний і турбовані. 

Безпека і системи допомоги водієві

Бажано, щоб перший автомобіль був максимально укомплектований системами активної і пасивної безпеки. Крім комплекту з мінімум 6 подушок безпеки і ременями, також це і різноманітні електронні помічники.

ВІДІ Автомобілі з пробігом

«ВІДІ Автомобілі з пробігом» - це один з найбільших автомобільних майданчиків в Україні, який спеціалізується на продажі, викупі автомобілів з пробігом.
Головна задача – зробити усе можливе, щоб автомобілі з передісторією знайшли собі гідних власників, а бажаючи їх придбати не зіткнулися з традиційними в таких випадках труднощами.